Verblijf

Alle gastenkamers in het Tineke Breiderhuis zijn volledig ingericht. Onze gasten mogen bovendien hun eigen kleine meubels of woondecoraties meenemen, zodat zij zich helemaal thuis voelen. Onze vrijwilligers verzorgen dagelijks warme maaltijden. Gasten die het leuk vinden om zelf te koken, mogen onze keuken gebruiken. Voor bezoek dat ver moet reizen, is er een logeerkamer

  • Bezoektijden; in het hospice gelden geen bezoektijden: familie en vrienden zijn, met toestemming van de gast, altijd welkom. Bezoekers zorgen zoveel mogelijk voor zichzelf. Indien, om bijzondere reden, bezoek nodig is op erg afwijkende tijden, dan dit graag in overleg met de dienstdoende Zorgcoördinator of vrijwilliger.
  • Logeren; er is een goede logeermogelijkheid. Wie van ver komt of tijdelijk in het hospice wil/moet logeren, kan hiervan gebruik maken. Op verzoek van de gast, kan er ook een bed op de gastenkamer worden geplaatst.
  • Maaltijden; de maaltijden in het hospice worden verzorgd door onze vrijwilligers. Indien bezoekers daarvan gebruik willen maken, kan dit tegen een bescheiden vergoeding. Zelf koken in de keuken kan ook!
  • Eigen spullen; alle ruimten van het hospice zijn volledig ingericht. Toch kan de behoefte bestaan om spullen (kleine meubelen) van huis mee te nemen. Op zich is dit mogelijk indien de dagelijkse verzorging daardoor niet wordt belemmerend. Graag wel in overleg met één van de coördinatoren of de dienstdoende gastvrouw of gastheer.
  • Huisdieren; het “houden” van grotere huisdieren in het hospice is helaas niet mogelijk. Bezoek van bijvoorbeeld een hond of kat kan echter door de gast erg op prijs worden gesteld. Dit kan in overleg met één van de coördinatoren of de dienstdoende gastvrouw of gastheer.